Juniorverksamhet

Golfträning med Team Täby 

Nedan finner du information om barn och ungdomsträning på Täby Golfklubb. 

Vi tränar både vinter och sommar.

Läs mer om träningsgrupperna i menyn till vänster - NIVÅER & AKTIVITETER

Där finns även information om våra junior/knatteläger.

Anmälan görs under fliken - BOKA AKTIVITETER​​​​

 

Träningsgrupper - Vilken grupp passar just dig?

Vi har träning för alla åldrar och kunskapsnivåer. På Täby har vi en tydlig utvecklingstrappa där man kan starta som ung nybörjare, från 5 år, till golf på proffsnivå.

All träning leds av utbildade tränare och ledare.

GolfKul, för dig som är 5-8 år: - Vi tränar teknikträning en gång i veckan och frivillig spelträning två gånger i veckan varav en är BOoM tävlingen ( BreddOrderofMerit). GolfKul är öppen för alla och har inga förkunskapskrav. Vi har ingen vinterträning förra dessa grupper.

Breddgrupper, för dig som är 9-21 år: - Vi tränar teknikträning en gång i veckan och frivillig spelträning två gånger i veckan varav en är BOoM tävlingen ( BreddOrderofMerit). Breddgrupperna är öppna för alla och har inga förkunskapskrav. För dessa grupper finns även vinterträning.

Rookie & TeenTour, för dig som är 10-21 år och vill träna mer och vill börja tävla eller tävlar redan: - Vi tränar 4 gånger/vecka samt 2*50 min privatlektion under sommarsäsongen och 3 gånger/vecka samt 2*50 min privatlektion under vintern. I sommarpaketet ingår även Summercamp 3 gånger/vecka. För att delta i dessa grupper måste man vara medlem i klubben och ha HCP.

Sista steget i vår utvecklingstrappa är när du kanske vill bli eller är proffs. För dessa spelare har vi specialprogram. Uttagning sker till dessa grupper.

Vi har även Junior/Knatteläger i juni och augusti. De är öppna för alla och har inga förkunskapskrav.

 

För mer information kontakta oss genom: junior@tabygk.se

Välkommen!